doelgroep

Voor wie en mijn tarief

Ondernemers en particulieren

Ik werk het liefst voor (ex-)ondernemers en vermogende particulieren.
Mijn tarief is €  215 per uur plus 21% BTW.
 
Afhankelijk van de situatie zal mijn advies u in het ene geval belasting besparen en een andere keer allerlei vragen beantwoorden en u duidelijkheid geven. En dat geeft alvast veel rust.

In eerste instantie kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek zodat u ziet wat ik voor u kan doen en of we bij elkaar passen.

Als we verder gaan krijgt u een advies dat helemaal bij u past en goed te overzien is. Omdat ik goed doorvraag kom ik gauw tot de kern van de zaak.
 
Accountants- en administratiekantoren
Ik werk ook veel voor accountants- en administratiekantoren die zelf niet voldoende expertise in huis hebben om de wat ingewikkelde of minder vaak voorkomende vragen op te lossen. Dat is een win win situatie. Zowel voor de klant als de accountant of boekhouder zelf. Het belastingrecht is zo uitgebreid en soms zo ingewikkeld dat het niet mogelijk is om dat er even bij te doen.
 
Het alternatief is om het probleem zelf proberen op te lossen. Dat betekent veel zoekwerk, en dan niet in goede literatuur en met verstand van zaken, maar vaak op internet dat hiervoor een heel onbetrouwbare bron is.

Wanneer u dan na vele uren spitten en graven de ‘oplossing’ heeft gevonden, blijft u vaak met een gevoel van twijfel zitten en is het moeilijk om uw klant ervan te overtuigen dat dit het juiste advies is. Het komt ook vaak voor dat de ideeën en wensen van uw klant u op een dwaalspoor brengen en u de oplossing in de verkeerde hoek zoekt omdat het probleem – de casus – niet eens goed duidelijk is.
 
Forum Fiscaal Dienstverleners
Dit zie ik heel vaak op het Forum Fiscaal Dienstverleners van de Belastingdienst. Ik beantwoord hier heel veel vragen. Als u een beconnummer heeft, kunt u zich als intermediair bij dit forum aansluiten en komt u mij vanzelf tegen. U krijgt dan meteen een indruk van mijn ervaring. De website voor dit forum is ffd.pleio.nl
 
Misschien is deze informatie een eye opener voor u en lost u voortaan al uw fiscale vragen via dit forum op. Ik zie dat vooral de boekhouders die voor het onderste marktsegment werken hun problemen via het Forum oplossen. Ik maak mij dan vaak grote zorgen over de schade die deze amateurs kunnen aanrichten.
 
De accountants en boekhouders die hun klanten liever zo goed mogelijk verzorgen en waar ook geld beschikbaar is voor een kwalitatief goed advies, wil ik graag helpen. Voor u als adviseur is een bestendige relatie met een goede belastingadviseur met veel ervaring ook handig. U beschikt 24/7 over een vraagbaak, bedient uw cliënten goed en leert er en passant heel veel bij.
 
Laten we eens kennis maken. De koffie is zo gezet!